Varukorg

Om Carbi

SPECIALISTER PÅ PAPPERSKORGAR, AVFALLSBEHÅLLARE OCH KÄLLSORTERING

 
Carbi är ett företag som levererar utvalda produkter till byggnadsföretag, institutioner, hotell och andra verksamheter. Vi koncentrerar oss på relativt få produktkategorier, och är stolta över att kunna leverera alla märken och modeller inom de kategorierna. Vi vill göra det lätt för våra kunder att hitta helt rätt produkt, både utifrån pris, kvalitet och funktionalitet.

Man kan säga att vi har valt att vara riktigt bra inom ett visst område istället för att vara lite bra på många saker. Vi kan våra produkter utan och innan, vi har dem nära till hands och vi lyssnar aktivt till de erfarenheter som våra kunder har med produkterna. De kunskaperna gör att vi kan hjälpa våra kunder att välja den modell som sammantaget passar dem bäst.

När man ska köpa något nytt utgår man ofta från de märken och modeller som man redan känner till. Det är den mest överskådliga och trygga metoden i en upptagen vardag, men det kan innebära att man missar en del spännande alternativ. Vi på Carbi utgår istället från de förväntningar som kunden har på produkten: Vem ska använda den, hur ofta, och hur slitstark behöver den vara? På så sätt kan vi ofta hitta en produkt som helt lever upp till kraven, men som är billigare än vad kunden trott i förväg. Det motsatta kan också vara fallet: att kunden har högre krav på funktion och kvalitet än vad den tilltänkta modellen kan leva upp till.

Det går enkelt och snabbt att handla av oss, och vi behandlar varje beställning med samma omsorg. Vare sig det gäller en enstaka papperskorg till ett företag eller en institution, eller alla handtorkar som behövs till ett nytt byggnadsprojekt. Vår bas är i Herning, men våra försäljare reser runt överallt i Danmark för att demonstrera våra produkter och samtala om de krav som ställs.