Varukorg

Projektförsäljning

Professionella avfallslösningar/Projektförsäljning

Carbi arbetar primärt med projektförsäljning av stora avfallslösningar till byggverksamheter, företag, skolor, hotell och institutioner, eller som underleverantör till entreprenörer, arkitekter och liknande.

I nära samarbete med de ansvariga sörjer vi för en lösning som säkrar en lätt och enkel hantering av företagets avfall. Vid projektförsäljning är våra lösningar alltid individuellt anpassade till våra kunders behov. Hos Carbi utgår vi från de förväntningar ni har på produkterna, ert konsumtionsmönster och önskemål på användning och funktionalitet. Några av de väsentliga parametrarna för att hitta fram till den rätta lösningen är:

  • Mängden avfall
  • Typen av avfall
  • Hantering av avfall
  • Ergonomi
  • Design och estetik
  • Placering av avfallslösningarna

Hos Carbi är vi vana att ta hand om våra kunders önskemål och behov. I många av våra projektförsäljningar har vi utvecklat modeller av våra lösningar som är skräddarsydda efter verksamheten. Det kan vara i förhållande till inkast, tömning och inte minst design och färgval. Många av våra kunder får avfallshinkar i egen logofärg med branding på behållarna.

Det är enkelt och går snabbt att göra affärer med oss, och vi hanterar alla ordrar med samma omsorg. Vår bas finns i Danmark, men våra säljare reser hemvant i Norge och kommer gärna på besök för att demonstrera produkterna och ta ett samtal om de krav ni ställer.

Kontakta oss för ett ickebindande, inledande samtal om era önskemål och behov:

Tv2