Project solutions

Tillsammans hittar vi den rätta lösningen

Det är ett stort beslut när en organisation ska byta till källsortering och alla behov och önskemål varierar. Därför finns vi alltid till hands för att dela med oss av våra erfarenheter från över 10 år i branschen. Kort sagt handlar det om att bedöma vilka behov som finns och översätta detta till en konkret lösning.
 
Kraven på källsortering förändras ständigt i takt med att tekniken för sortering av material blir effektivare. Därför rekommenderar vi generellt en lösning som kan anpassas efter behov. Våra kunder börjar vanligtvis med två eller tre enheter som sedan kan expanderas gradvis.
 
Vi träffas gärna för rådgivning och presentation av Bica i samband med projektförsäljning i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Holland och Tyskland.
 
 
Bilder från Danska Utbildningsdepartementet

 

 
Utveckling i samband med våra kunder formar Carbis DNA
Även om vi ständigt utökar vår portfolio så kan det fortfarande finnas tillfällen då justeringar krävs. Det är precis så som många nya, väl genomtänkta, avfallsstationer och källsorteringar ser dagens ljus. Det ligger helt enkelt i vårt DNA att Carbi utvecklas tillsammans med våra kunder. 
 
Det 75,000 m² stora utställningscentret i Stockholm skulle källsortera 2019. De ville använda 957-modellen som utgångspunkt med ett sluttande lock på 20º, så att besökarna inte kunde placera kaffekoppar eller liknande ovanpå avfallsstationerna. 
Små detaljer gör stor skillnad
Observera att dessa stationer står på hjul – du kan bara inte se dem. På så vis undviker du smutsfällor och får en mer stilren design. Frontöppning monterad med dämpare och magnetlås gör det lätt att tömma varje dag. Ingenting behöver lyftas över huvudet. De enskilda enheterna hålls samman med magneter; enkelt och effektivt!
 
 

Det förekommer alltid en del skissning, programmering och prototypproduktion när specialmodeller ska tillverkas. Det är därför nödvändigt att fastställa en minimigräns för antalet enheter innan tillverkning. Nedan följer en ungefärlig mall, men kontakta oss alltid först så att vi tillsammans kan hitta en rimlig balans. .

  • För icke-standard färg: 24 stk.
  • För enkel justering: 24 stk.
  • För en ny modell: 48 stk.

Ett exempel på en enhet som var kundanpassad: Vanligtvis är modell 868 (som var kundens utgångspunkt) 3x65 liter. Kunden behövde 65+65+95 liter. Samtidigt behövdes anpassade storlekar på piktogrammen som vi designade, tryckte och monterade åt kunden. Utgångspunkten var Den Danska Avfallsföreningens varianter. Den totala orderkvantiteten var 1000 stk. Från 100 stk per typ kan vi erbjuda montering av piktogrammen inkluderat i enhetens grundpris. 

Carbi ApS Danmark

Besök vårt huvudkontor och utställningshall i Danmark.

Vi har alltid ett stort utbud av soptunnor och källsorteringsstationer redo att inspirera dig. Kaffet kommer vara nybryggt och varmt om du meddelar oss om ditt besök i förväg.

 

Hammershusvej 12B

7400 Herning

+45 8230 4000

 

 

 

 

 

Besök vår utställningshall i Norge.

Du kan antingen ta kontakt själv eller besöka oss tillsammans med en av våra återförsäljare i Norge.


Carbi AS

Andersrudveien 1

1914  Ytre Enebakk 

Tlf +47 90719110